П’ятниця, 29 березня 2024
Корисна інформація

Про надання одноразової матеріальної допомоги сім’ям загиблих та пораненим учасникам антитерористичної операції

19 вересня 2014 року Кіровоградська обласна рада прийняла рішення №650, яким затвердила Комплексну програму соціальної підтримки сімей загиблих учасників антитерористичної операції, військовослужбовців і поранених учасників АТО та вшанування пам’яті загиблих на 2014-2015 роки. Ця програма це комплекс заходів, що здійснюються на обласному рівні, з метою фінансової та іншої соціальної підтримки мешканців області, яких скеровують в зону проведення антитерористичної операції.


Так, 1 жовтня 2014 року, розпорядженням голови Кіровоградської обласної державної адміністрації №373-р затверджено Порядок надання одноразової матеріальної допомоги сім’ям загиблих та пораненим учасникам антитерористичної операції. Виплату одноразової матеріальної допомоги проводитиме управління праці та соціального захисту населення Світловодської міської ради.

Для отримання одноразової матеріальної допомоги пораненим учасникам АТО слід подати: письмову заяву; копію паспорта (військового квитка) заявника; копію ідентифікаційного номера (крім осіб, які через свої релігійні переконання відмовились від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний орган державної податкової служби і мають відмітку у паспорті); довідку про участь у бойових діях та отримані у зоні АТО поранення; довідку військово-лікарської комісії про стан здоров’я; банківські (поштові) реквізити пораненого учасника АТО.

У випадку неможливості особистого отримання допомоги пораненим учасником АТО надаються відповідні документи і банківські (поштові) реквізити члена сімї одержувача допомоги. До членів сім’ї пораненого учасника АТО належать мати/батько, дружина/чоловік, один з повнолітніх дітей.

Для отримання більш детальної інформації слід звернутися до управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Світловодської міської ради за адресою: вул. Леніна, 4, каб. 10 або за телефоном: 2-87-76.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top