Субота, 20 квітня 2024
Спорт

Стартував футбольний сезон: перші поразки та перемоги

Стартував футбольний сезон: перші поразки та перемоги

З початком нового навчального року знову завирувало життя у КДЮСШ (директор Ірина Мусієнко). 14 вересня стартував 1-й тур першості України з футболу сезону 2014-2015 серед юнаків 1998-1999 та 2001-2000 р. н. Урочисте відкриття Чемпіонату відбулося у Світловодську.


Дирекція спортивної школи організували яскравий захід: звучали спортивні пісні та поздоровлення, також команди учасниці — "Олімпік" м. Кіровоград та КДЮСШ м. Світловодськ — випустили в небо голубів, що є символами миру, любові та відданості своїй Батьківщині.

Цього року в Чемпіонаті України з футболу беруть участь понад 70 найсильніших команд, в їх числі і вихованці КДЮСШ, відділення футболу. На обласній першості минулого року світловодські футболісти здобули друге та третє місця, що і дало їм право вийти у чемпіонат.

У першій грі старша команда КДЮСШ м. Світловодськ зустрілася з командою "Олімпік" м. Кіровоград. Гра була рівна, напружена, але для перемоги нашим спортсменам не вистачило морально-вольових якостей, зустріч закінчилася з рахунком 1:0.

Але вже у наступній грі наша молодша команда вщент розгромила суперників, з тріумфальним рахунком 15:0, розрахувавшись за поразку старших товаришів. Сім переможних м’ячів у ворота суперників забив капітан команди Антон Мельник, два м’яча Максим Довгий, по одному Артур Калюжний, Тимофій Астасій, Євген Попов, Ілля Новіков, Олександр Климчук, Данило Бруслик.

Згідно з регламентом Всеукраїнських змагань та призначенням федерації футболу обидва матчі обслуговувала бригада футбольних арбітрів з Кременчука. Арбітр матчів Артем Звягінцев, асистенти арбітру Андрій Яненко та Юлія Волошина, спостерігач арбітражу Віктор Чернишов. Суддівство пройшло на належному, професійному рівні. В свою чергу судді відзначили високий рівень організації проведення змагань та рівень підготовки учасників першості України.

21 вересня в Черкасах відбувся 2-й тур Чемпіонату України з футболу, в якому вихованці КДЮСШ зустрілися з господарями поля - командою "Дніпро-80". На відміну від першого туру, де наші молодші футболісти здобули блискучу перемогу, цього разу світловодцям поталанило менше: команда 2001-2000 р. н. провела яскраву, дуже напружену гру, але програла з рахунком 2:1. Єдиний гол забив Антон Мельник. Поразкою закінчилася й зустріч старшої команди з господарями поля - 0:5 на користь "Дніпро-80".

Втім у наших спортсменів ще є шанс проявити себе. 28 вересня у Світловодську відбудеться 3-й тур Чемпіонату України. Команди світловодської КДЮСШ зустрінуться з командою ДЮСШ-2 м. Кіровоград. Початок ігор о 12:00, тож вболіваймо за наших футболістів!

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top