Середа, 24 квітня 2024

^ Реклама ^
Економіка

Переселенці зі сходу України пенсії отримують вчасно

Як нам повідомила Марія Коротка, начальник управління Пенсійного фонду України в м. Світловодську та Світловодському районі, станом на 22 вересня за переведенням пенсійних справ по місцю тимчасового перебування до них звернулося 120 осіб з Донецької області та 41 з Луганської, з них 10 осіб виявили бажання повернутись на постійне місце проживання. На даний час виплата проводиться 131 особі.
^ Реклама ^

За словами Марії Іванівни, робота з обліку переселенців з Донецької та Луганської областей організована на належному рівні. Для переведення пенсійної справи людині потрібно подати виключно паспорт громадянина України (тимчасове посвідчення) та пенсійне посвідчення (за наявності). Взяття на облік здійснюється за адресою, вказаною заявником у заяві. Запит на електронну пенсійну справу здійснюється в день звернення заявника і не пізніше трьох робочих днів після надходження електронної пенсійної справи береться на облік органом Пенсійного фонду за місцем тимчасового проживання пенсіонера. Перша виплата здійснюється за додатковими відомостями (разовими дорученнями), не рідше ніж один раз на тиждень.

Детальну інформацію щодо переведення пенсійних справ та взяття на облік можна отримати за телефоном "гарячої лінії": 3-23-19 та за адресою: вул. Димитрова 1-В, відділ з обслуговування громадян.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top