Вівторок, 23 квітня 2024
Надзвичайні пригоди

Минулого тижня світловодські вогнеборці загасили охоплені вогнем траву, автомобіль, сарай

Минулого тижня світловодські вогнеборці загасили охоплені вогнем траву, автомобіль, сарай

Десятого вересня о 20:53 на пункт зв’язку ДПРЧ-17 надійшло повідомлення про пожежу сухої трави на відкритій території у районі вулиці Миру, 140. Близько 240 квадратних метрів було охоплено вогнем.


На місце події прибули бійці служби порятунку, які ліквідували загорання. Причина — необережне поводження з вогнем невстановлених осіб. Хотілося б звернутися до мешканців нашого міста, аби вони пам’ятали, що такі пожежі наносять непоправну шкоду довкіллю та вимагають залучення значних людських та матеріальних ресурсів. Вогонь важко загасити, особливу у вітряну погоду, а ще гірше, коли невелике загоряння сухої трави переростає до масштабної пожежі, що може знищити гектари лісових або сільськогосподарських насаджень. Закликаємо жителів міста не розпалювати багаття, не кидати сірників та недопалків, а у разі виникнення пожежі не будьте сторонніми спостерігачами та обов’язково сповістіть про подію рятувальників.

11 вересня об 01:10 надійшло повідомлення про пожежу автомобіля Skoda Octavia, біля парку імені Шевченка. Рятувальники встановили, що автомобіль зайнявся внаслідок ДТП, власника на місці пригоди вже не було. Рятувальники виконали свою функцію — загасили пожежу. Далі — справа за правоохоронцями.

14 вересня о 23:45 надійшло повідомлення від місцевого жителя про те, що у його сусідів по вулиці Чкалова, 6 горить господарча споруда. Рятувальники загасили займання. Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено дах споруди площею 20 квадратних метрів та дрова у кількості 4 кубічних метра. Причина загоряння встановлюється.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top