Четвер, 18 квітня 2024
Події

"Славутич" на зимовий період закривається, біженців зі сходу переселяють Новина з фото

"Славутич" на зимовий період закривається, біженців зі сходу переселяють

Як ми вже розповідали на сторінках нашого видання, у пансіонаті "Славутич" тривалий час жили біженці зі східних областей країни. Станом на 1 вересня там перебувала 21 людина з Донецької області. Однак, враховуючи те, що пансіонат не опалюється взимку, постало питання про переселення цих людей в інші місця.


Як повідомив нам перший заступник міського голови Сергій Філоненко, 2 вересня зі "Славутича" до гуртожитку по вул. Леніна, 67, було переселено багатодітну родину Нікульнікових.

Ця багатодітна родина молода жінка, її хвора матуся та четверо синів, приїхали до нашого міста з Донецька. Наймолодшому хлопчику родини Нікульнікових усього один рік, троє інших дітей шкільного віку. З початком нового навчального року було вирішено питання про їх навчання у Світловодському навчально-виховному комплексі №4.

Завдяки допомозі ГО "Патріот Світловодська", голови СМГО "Спілка жінок "Надія" Надії Мальцевої та керівника міськрайонного відділення організації Червоний Хрест Сергія Буравцева, вдалося зібрати та укомплектувати шкільні портфелі усім трьом школярам родини, які першого вересня пішли до школи у перший, п’ятий та сьомий клас.

Наразі їм виділили дві кімнати у гуртожитку. Зрозуміло, що ані меблів, ані постільної білизни та інших хатніх речей у родини немає, як втім і теплого одягу. Як розповіла нам телефоном начальник управління праці та соціального захисту населення Олена Балюк, міській владі сьогодні доводиться терміново вирішувати питання облаштування нового помешкання донеччан, адже вони не мають навіть елементарного. Для них вишукуються ковдри та подушки, меблі та постільна білизна. Й досі у родини не має шафи, та й з теплим одягом для дітей проблеми. Тож, управління праці та соціального захисту населення звертається до світловодців, які мають таку змогу, допомогти родині Нікульнікових.

Для бажаючих надати таку допомогу повідомляємо номер телефону міського територіального центру з обслуговування населення: 2-32-18.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top