Четвер, 02 травня 2024

^ Реклама ^
Події

Піввіковий ювілей ВО "Олімп" будуть святкувати! Новина з фото

Піввіковий ювілей ВО "Олімп" будуть святкувати!

4 жовтня одному із найкращих в минулому підприємств військово-промислового комплексу України — Світловодському радіозаводу, або як його офіційно називають "ВО "Олімп", виповнюється 50 років. Відзначити знакову для нашого міста подію вирішила група ветеранів цього підприємства, які зібралися 2 вересня і створили ініціативну групу.
^ Реклама ^

І хоч завод майже не працює, але ж півміста колись пов’язали з ним свою долю! Тому, хоч і нелегко бачити майже знищеним свій рідний завод, та все ж вирішили відзначити цей ювілей у суботу 4 жовтня. Тільки з місцем проведення поки-що не визначилися. Йти проситися на свій завод у свій клуб? А чи пустять нові хазяї? І чи є той клуб? Та й морально це буде дуже важко. Тому святкування проведуть або на міському стадіоні, або в Палаці культури, якщо за оренду не доведеться платити.

На ювілей обов’язково планують запросити із Харкова Степана Вагановича Терзіяна, свого унікального директора. Йому вже за 80, та він, на щастя, в доброму здоров’ї. До речі, а чому б не поклопотатися перед депутатами та на наступній вересневій сесії не присвоїти йому звання "Почесний громадянин Світловодська"? На фоні декого із нинішніх "Почесних" це було б справедливо.

Напевне, від унікального заводського музею уже нічого не залишилось. То може в кого в домашніх архівах щось залишилося…

Часу до ювілею залишилось мало, а роботи по організації заходу буде багато. Але ж радіозавод часто виконував план в останні години місяця. Тож ініціативній групі згадати такі часи неважко, так що впораються. Тому, радіозаводчани, звертайтеся до головного ініціатора, Володимира Демченка (тел. 066-388-44-54).

Піввіковий ювілей ВО "Олімп" будуть святкувати!
Володимир Демченко

А наш сайт готовий виступити вашим інформаційним партнером.

Удачі!

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top