П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Економіка

Перевізники знову проти пенсіонерів, але договір — дорожче грошей

В останній робочий день серпня з самого ранку міський голова Юрій Котенко у присутності представників громадськості провів нараду з приводу звернення перевізників щодо зменшення на половину кількості пільгових місць у маршрутках. Їх аргументи подорожчання паливно-мастильних матеріалів та падіння курсу гривні.
^ Реклама ^

Коментує подію відомий громадський активіст Іван Гуртовий, який був присутній на нараді:

— Все-таки добре, що міський голова почав прислухатися до громадськості. Впевнений, якби це питання розглядалося кулуарно, то все було б вирішено на користь перевізників, дотиснули б Юрія Миколайовича. А так все залишається без змін. Ми розуміємо, що пальне дорожчає, гривня падає і т.д. і т.п. Але ж чи збільшилась пенсія тих ветеранів, яких називають "пільговиками"?

Тому я відстоюю позицію нашої минулорічної Громадської ради, голова якої Надія Мальцева поставила свій підпис у тристоронньому меморандумі "міська влада перевізники громадськість". Ми тоді домовилися, що в маршрутках резервується від 2-х до 4-х пільгових місць. І позиція громадськості залишається незмінною. А з урахуванням того, що ми правова держава, є Закони України про пільги для ветеранів війни, праці, чорнобильців, почесних донорів і т.п., вважаю що торг тут недоречний і безперспективний. Принаймні, до того часу, поки водії не почнуть "обілечувати" пасажирів. А поки такого контролю немає то наш меморандум повинен діяти. Договір дорожче грошей.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top