Субота, 04 травня 2024

^ Реклама ^
Політика Відео

Президент Порошенко таки розпустив парламент України Новина з відео


Вчора ввечері сталося довгоочікуване: Президент України Петро Порошенко об’явив про розпуск Верховної Ради. Формальна причина відсутність у ВР протягом місяця парламентської коаліції. А фактична причина повна дискредитація нинішнього складу ВР, який не може і просто не хоче працювати.
^ Реклама ^

"Перефарбована" з Партії Регіонів у інші партії та фракції депутатська більшість є антиукраїнською і працює на іншу державу. Тому своїм Указом Президент виконав і волю народу, і свою передвиборчу обіцянку: повне перезавантаження влади. Правда, це поки-що стосується тільки вищого законодавчого органу.

Тепер на виборців чекають два напружених місяці: вже точно відомо, що наступні, позачергові вибори до ВР, відбудуться у неділю 26 жовтня 2014 року. А якими вони будуть, змішаними, з відкритими списками чи пройдуть за існуючим законом залежить від нинішнього складу Верховної Ради. Адже вона виконуватиме свої повноваження до обрання нових депутатів. А оскільки всі нинішні депутати мають велике бажання залишитися, то все залежить від нас, виборців. Чи нас знову куплять олігархи та їхні наймані "шістки", чи ми самі проведемо цю пресловуту "люстрацію" і виберемо до парламенту України державників.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top