Четвер, 09 травня 2024

^ Реклама ^
ТОП-новини Спорт Відео

Міні-стадіон на вулиці Конька планується побудувати до зими Новина з фото Новина з відео

Міні-стадіон на вулиці Конька планується побудувати до зими
Натисніть на зображення, щоб збільшити

Як ми вже повідомляли, управління освіти міськвиконкому будує міні-стадіон на вулиці Конька у Світловодську. Щоб ознайомитися з проектом забудови і дізнатися про деякі подробиці майбутнього використання спортивного майданчика, ми звернулися до начальника управління освіти міськвиконкому Геннадія Френкеля.
^ Реклама ^

— Геннадію Юрійовичу! Якому навчальному закладу буде належати новий міні-стадіон?

— Ми умовно називаємо його міні-стадіоном, бо там буде все, що потрібно для проведення спортивних змагань і навіть трибуни для глядачів. Але, насправді, ми будуємо спортивний майданчик для школи №1, який їй дуже потрібен. Тож, він буде перебувати на балансі школи.

— Чи буде доступ до спортивного майданчика у мешканців сусідніх будинків?

— Доступ буде у всіх, хто захоче використовувати цей майданчик для занять спортом, проведення змагань і різних масових заходів, але з дозволу директора школи. Міні-стадіон буде відкриватися у разі потреби і на ніч закриватися, щоб зберегти все, що ми побудуємо, у належному стані. У нас уже є такий досвід у школі №9. Жителі Ревівки мають можливість тренуватися на шкільному стадіоні, але, дотримуючись певних правил. В школі №3 — інша ситуація. Паркану немає, все відкрито. До чого це призводить, ми бачимо.

— Яка проектна вартість і термін будівництва спортивного майданчика?

— Кошторис проекту становить 296 тис. 834 грн. Ми виконали експертизу проекту практично за місяць, отримали додатково на останній сесії міської ради 109 тис. грн. і розпочали роботи. Плануємо завершити будівництво до зими, але вже зараз трапляються непередбачені речі. За землевідведенням — майданчик чистий, але в одному кутку виявилась перешкода, яку треба ліквідувати. Тим не менше, впевнений, що все у нас буде добре.

— Дякуємо за вичерпні відповіді на запитання і бажаємо успіхів.

Міні-стадіон на вулиці Конька планується побудувати до зими
Геннадій Френкель


ЗА ТЕМОЮ: Управління освіти будує міні-стадіон на вулиці Конька у Світловодську


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top