Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Надзвичайні пригоди

На "Солдатському пляжі" у неділю горів ліс (ОНОВЛЕНО)

На "Солдатському пляжі" у неділю горів ліс (ОНОВЛЕНО)

Аномальна спека останніх днів уже дає свої негативні наслідки. У неділю, 3 серпня близько 15:00 загорілася суха трава, а потім і дерева у лісовому масиві, що зростає між заводом чистих металів, садовим товариством "Металург-3" та Цибульницькою затокою.
^ Реклама ^

Черговий служби "101" на повідомлення про пожежу відповів, що про цю подію рятувальники вже знають, але вони задіяні в гасінні іншої, дуже непростої пожежі. І як тільки упораються, то відразу ж навідаються і на "Солдатський пляж".

Тож пожежу лісу дачники зупинили своїми силами майже біля самих дачних будиночків. І хоч в ліс було не зайти, але візуально за димом відкритого вогню близько 19:00 уже не спостерігалося. Трава в лісі вигоріла повністю, але "головешки" сухостою продовжували тліти.

СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ: Як сьогодні повідомив в.о. головного лісничого ДП "Світловодське лісове господарство" Віктор Ковтун, вчорашню пожежу в лісовому масиві поблизу заводу чистих металів локалізовано силами працівників лісгоспу. Попередня причина пожежі необережне поводження з вогнем (а, можливо, і кинутий недопалок). Згоріла суха трав’яна підстилка та самосів молодої акації. А пожежників більше не турбували, бо впоралися власними силами.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top