Четвер, 02 травня 2024

^ Реклама ^
Добрі справи ТОП-новини

У Світловодську з’явився патріотичний міст! Новина з фото

У Світловодську з’явився патріотичний міст!

Як ми раніше повідомляли, 29 липня у Світловодську відбулася патріотична акція з розфарбовування мостового переходу через греблю ГЕС, ініціатором якої виступило керівництво Кременчуцької ГЕС.
^ Реклама ^

Участь у акції взяли близько 20 чоловік. За один день розфарбувати всі металеві конструкції не вдалося, тому вже наступного дня акцію було продовжено. На цей раз до неї долучилися робітники ГЕС. Звісно, побувавши на першому дні акції, я не міг пропустити її продовження і фінал.

ЗА ТЕМОЮ: У Світловодську мостовий перехід через греблю Кременчуцької ГЕС розфарбовують у патріотичні кольори

Перша година дня, +35, вітру майже немає. В такий час не те що працювати — просто пройтися по мосту важко. Спека неможлива! На мостовому переході зустрів лише 5 чоловік (3 хлопця та дві дівчини) — активістів молодіжного руху "Во благо Светловодска", які вчора також брали участь у цій акції. Поцікавився де ж робітники ГЕС? Виявилося, що у них обідня перерва.

Втім, акцію з розфарбовування мостового переходу через греблю Кременчуцької ГЕС завершено спільними зусиллями. Результат ви можете бачити на фото. Здалеку міст виглядає дуже гарно! Щоправда, під кінець акції на якість робіт робітники вже не особливо зважали. Чому так?

У Світловодську з’явився патріотичний міст!

У Світловодську з’явився патріотичний міст!

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top