Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Влада

Бронежилети відправлять військовим, а сьомий маршрут знову винесли на конкурс

На черговому засіданні виконавчого комітету 24 липня представники влади розглянули понад 30 питань, що стосуються життєдіяльності міста або ж окремих його жителів. Про найцікавіші більш докладно.
^ Реклама ^

22 бронежилети придбали за кошти міського бюджету для бійців Кіровоградського батальйону

Члени виконкому погодили проект рішення, який виноситься на затвердження депутатам міської ради, про безкоштовну передачу спеціальних засобів індивідуального захисту, а саме - 22 бронежилетів четвертого класу "Патріот-4" загальною вартістю 94 тисячі 160 грн., Кіровоградському батальйону територіальної оборони, де проходять службу 34 хлопців, призваних Світловодсько-Онуфріївським комісаріатом. Як пролунало під час засідання, за день-два до батальйону планують відвезти допомогу, а також і бронежилети.

Принагідно член виконкому Ігор Поляков нагадав про ще 12-х наших земляків, які знаходяться в зоні АТО, і брали участь у бойових діях. Тож є потреба знову збирати гроші для закупівлі нової партії бронежилетів іншим військовим підрозділам.


Питання про оренду книгарні знову не погоджено

Вдруге на розгляд виконкому винесли проект рішення "Про надання дозволу КП "Житлосервіс-2012" на укладання договору оренди нежитлового приміщення 1-го поверху по вул. Леніна, 40 (колишній магазин книг) з фізичною особою-підприємцем Каспровим К.В., для розміщення офісу громадської організації "Наше місто", і знову думки членів виконкому розділилися. Ігор Поляков наполягав на тому, що його громадська організація також хотіла б взяти участь у конкурсі з визначення орендаря вищезгаданого приміщення, але нічого про конкурс не чула. Тим більш, що зараз вони збирають допомогу (продукти харчування, побуту) на потреби армії, а зберігати її ніде. Представник громадської організації "Наше місто" наводив свої аргументи. За його словами, на звернення друкарні вони погасили усі їхні накопичені борги, щодо конкурсу, він пройшов в рамках закону: "Згідно статті 9 ЗУ "Про оренду комунального майна" був оголошений конкурс, в офіційному виданні газеті "Світловодськ вечірній" інформацію опублікували, звернулися тільки ми". Після того як були заслухані усі аргументи, питання поставили на голосування, троє з дев’яти присутніх членів виконкому проголосувати проти рішення не прийняли.


Сьомий маршрут вкотре став об’єктом конкурсу

Члени виконкому дали згоду на підготовку та проведення конкурсу з визначення автомобільного перевізника на міському маршруті загального користування №7 "Бульвар К. Маркса смт. Власівка" в звичайному режимі руху та в режимі маршрутного таксі. Документи від охочих взяти участь у конкурсі прийматимуться до 21 серпня 2014 року, а конкурс має відбутися 9 вересня. Вочевидь за цей маршрут знову будуть змагатися ті ж самі претенденти, що й минулого разу - АТП 13507 та ФОП Макаров, який тимчасово обслуговує напрямок на Власівку. За словами Олексія Лисенка, в. о. начальника управління економіки, ресурсів та розвитку міста, головна вимога до конкурсантів наявність автобуса, пристосованого для перевезення людей з обмеженими фізичними можливостями, хоча й бальну систему оцінювання ніхто не відміняв.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top