П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Нам пишуть

Звернення до міського голови: "Юрію Миколайовичу! Ми дуже просимо Вас навести порядок в нашому місті!" Новина з фото

Звернення до міського голови: "Юрію Миколайовичу! Ми дуже просимо Вас навести порядок в нашому місті!"

До редакції Інтернет-видання "Світловодськ" звернулися місцеві жителі з проханням розмістити їх лист на ім’я міського голови, з приводу вкрай небезпечного перехрестя на розі вулиць Хмельницького-Бойка, на якому нещодавно сталася дорожньо-транспортна пригода, у якій постраждали 18-річний юнак і 16-річна дівчина.
^ Реклама ^

Під цим листом підписалися більш ніж 100 світловодців. Ми приєднуємося до цього звернення та запрошуємо усіх наших читачів (у коментарях) висловити свою точку зору з приводу цього аварійно-небезпечного перехрестя. Ця проблема потребує негайного вирішення.

ЗА ТЕМОЮ: Трагедія на дорозі — автомобіль KIA зіткнувся з мопедом на розі вулиць Б.Хмельницького — В.Бойка у Світловодську

Міському голові
м.Світловодська
Кіровоградської області
Котенко Ю.М.


Шановний Юрію Миколайовичу!

Звертаються до Вас мешканці нашого міста, проживаючі в районі перехрестя вул. В.Бойка та вул. Б.Хмельницького з надією на Ваше розуміння та прийняття невідкладних рішень і дій. Після трагедії, що сталася 15 липня 2014 року внаслідок ДТП, на вище у пом’янутому перехресті, звертаємось до Вас прийняти негайні міри, щодо встановлення світлофорів, знаків обмежуючі швидкість руху, при можливості "лежачі поліцейські", та камеру спостереження за перехрестям. На превелику жаль, в нашому місті, водії забули правила Дорожнього руху, а хтось і взагалі їх не знав. Ми розуміємо, що встановлення світлофорів не вирішить всю проблему, але може запобігти іншим ДТП та комусь зберегти саме цінне життя і здоров’я. Також просимо Вас здійснити контроль над дорожніми службами, ЖЕКами та мешканцями приватних будинків, щодо скосу озеленення, оскільки трава та бур’ян піднялись так високо, що закривають весь огляд водіям, що також призводить до аварійних ситуацій в місті. Щодо стоянки навпроти магазину "Маркет опт", що знаходиться по вул. Б.Хмельницького, вважаємо за необхідне поставити знак забороняючий зупинку автобусам, оскільки всі водії автобусів, маршрутних таксі, та просто машин забули Правила стоянки. Водії зупиняють та оставляють машини майже на самому перехресті, закривають в’їзд - виїзд із двору будинку № 4, що знаходиться по вул. В.Бойка. На пішохідний перехід, взагалі увагу не звертають, десять машин проїде, а лише одна зупиниться і в той момент вдячні "мамочки з візками" перебігають дорогу, а хтось, ще встигає стареньким бабусям допомогти перейти дорогу, бо самі вони просто бояться! На сьогодні ще закрита вул. Бойко по напрямку до вул. Єгорова, у зв’язку з реконструкцією, а коли її відкриють…Ви уявляєте, що буде??? Знак "поступитися дорогу" через каштани влітку взагалі ніхто не бачить! А скоро 1 вересня, діти підуть до школи! Тільки на мить уявіть, що це таке коли діти йдуть, хто в школу № 1, а хто і в школу № 2 та № 3, і перехрестя не контролюється! На минулому тижні крім ДТП зареєстрованого 15.07.2014 року, було ще 2 аварії. І все це тільки на нашому перехресті! Дітей відправляти в магазин взагалі дуже страшно! Ми їх вчимо переходити лише по "зебрі", але в нашому місті чомусь тільки машинам можна їздити, пішоходи аж ніяк не рахуються, навіть на пішохідному переході. Якщо наші інспектори ДАІ, хоча б три доби почергують на цьому перехресті, з метою контролю проїзду перехресть та зупинки-стоянки автомобілів, то повірте всіх грошей, які надійдуть в міськбюджет за адміністративні правопорушення вистачить і для встановлення знаків обмежуючих швидкість, і світлофорів, і лежачіх поліцейських, і навіть для відеокамери, щоб фіксувала правопорушників!

Юрію Миколайовичу! Ми дуже просимо Вас навести порядок в нашому місті, а саме:

1. Негайно встановити світлофор на перехресті вулиць Б.Хмельницького та В.Бойка;

2. Встановити знаки обмежуючі швидкість руху;

3. Встановити "лежачі поліцейські";

4. Встановити відеокамеру спостереження за перехрестям;

5. Здійснити контроль над дорожніми службами, ЖЕКами та мешканцями приватних будинків, щодо скосу бур’яну уздовж дороги.

Додаток:
1. Підписи мешканців міста на 2 аркушах

Звернення до міського голови: "Юрію Миколайовичу! Ми дуже просимо Вас навести порядок в нашому місті!"

Звернення до міського голови: "Юрію Миколайовичу! Ми дуже просимо Вас навести порядок в нашому місті!"

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top