Середа, 24 квітня 2024

^ Реклама ^
Добрі справи

З 90-річчям Вас, ювіляре! Новина з фото

З 90-річчям Вас, ювіляре!

4 липня жителю нашого міста Леоніду Степановичу Шинкаренку виповнилося 90 років. З цією поважною датою ювіляра, який живе на вулиці, що входить до виборчого округу №18, прийшов привітати депутат міської ради по цьому округу, директор заводу залізобетонних виробів Михайло Литвиненко.
^ Реклама ^

Михайло Володимирович завжди готовий допомагати іншим, та з особливою увагою і теплотою ставиться до ветеранів війни, бо життя обох його дідів, яких знає лише по фотографіях, забрала безжальна війна. Молодість Леоніда Степановича Шинкаренка якраз пройшла іспит на мужність і відвагу у роки Великої Вітчизняної війни. Він служив у саперних військах, хоробро виборював перемогу. Гірка згадка про ті роки численні поранення, приємні нагороди.

У повоєнний час Леонід Степанович разом зі своїми ровесниками активно відбудовував народне господарство. Із 1957 року у складі передової бригади монтажників брав активну участь у будівництві Кременчуцької ГЕС. А з 1967 року і до виходу на пенсію працював такелажником на заводі металевих конструкцій. Тож цілком можна сказати, що в нещодавньому ювілеї Світловодська вагома частка праці та життя Леоніда Степановича. До речі, разом зі своєю дружиною, Ганною Гаврилівною, він прожив у любові та злагоді 63 роки. Ій Михайло Литвиненко подарував розкішний букет троянд, її чоловікові, зичайно ж, вручив ювілейну вітальну адресу, грошову винагороду, квіти, сказав багато гарних слів і побажань.

Ветеран війни та праці, незважаючи на свої 90 років, має веселу вдачу, любить жартувати. І, звичайно, він щиро дякував гостям депутатові міськради Михайлу Володимировичу Литвиненку, помічнику депутата Адоліні Миколаївні Іваненко, квартальній Марії Іванівні Коваленко, сусідам.

Многії Вам літа, Леоніде Степановичу!

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top