Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Надзвичайні пригоди

На Івана Купала у Світловодську сталося два нещасних випадки на воді (УТОЧНЕНО)

На Івана Купала у Світловодську сталося два нещасних випадки на воді (УТОЧНЕНО)

7 липня головний лікар ЦРЛ Ірина Щербина повідомила на ранковій нараді у міського голови про нещасні випадки на воді: на березі Дніпра в районі колишнього табору "Дружба" втонув чоловік, допомогти якому не вдалося, а іншому, що стрибнув у воду на Власівці, допомагають до сих пір у реанімації лікарні, але прогнози невтішні. Обидва випадки сталися 6 липня.
^ Реклама ^

Як повідомив нашому виданню, начальник Світловодської міліції Дмитро Ткачонок, вчора вдень на пляжі колишнього табору "Дружба" відпочивала компанія друзів, серед них був і потерпілий Сергій Т., 1996 року народження, студент другого курсу Кременчуцького політехнічного університету ім. Остроградського. Що саме сталося в воді о 16:45, ніхто пояснити не може. Але реанімаційні заходи, які намагалися здійснювати друзі, Сергію не допомогли. Лікарі, які прибули на виклик, констатували смерть.

Щодо другого випадку, який стався на Власівці, Дмитро Георгійович розповідає:

"Повідомлення про нічний нещасний випадок ми отримали від медиків о 8:30 у понеділок, 7 липня. Потерпілий 21-річний Сергій Т. зміг дати свідчення про те, як пірнув у воду і зламав шию."


8 липня ми поцікавилися станом здоров’я Сергія. Головний лікар ЦРЛ вважає стан хворого ближче до середньої тяжкості, але є позитивна динаміка. Лікується він у травматологічному відділенні.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top