Неділя, 28 квітня 2024

^ Реклама ^
Добрі справи

Стараннями ГО "Наше місто" зроблено ремонт палати інтенсивної терапії Новина з фото

Стараннями ГО "Наше місто" зроблено ремонт палати інтенсивної терапії

Цими днями у Світловодській центральній районній лікарні завершився капітальний ремонт палати інтенсивної терапії, зроблений виключно з ініціативи і старанням громадської організації "Наше місто", яку очолює депутат міськради, підприємець Костянтин Каспров.
^ Реклама ^

На черзі ремонт сусідньої, де вже встановлено нові металопластикові вікна. За словами завідуючої терапевтичним відділенням Людмила Крохмалюк, медперсонал відділення аж ніяк не очікував такого приємного сюрпризу, адже, враховуючи бюджетну скруту, про подібне оновлення навіть і не мріялось.

Не могли ми не поцікавитись і думкою самого Костянтина Владиславовича про те, що ж спонукало його на такий шляхетний вчинок. Роки зо три тому, каже він, його батько лікувався у стінах цієї палати.

"Тоді мене глибоко вразив зовнішній її вигляд — обшарпані стіни та долівка, вікна в щілинах. Через що, а все це взимку було, температура в палаті не перевищувала восьми градусів… Не кращий вигляд мали і двері. І все це разюче контрастувало із медперсоналом відділення — турботливим та чуйним. Тож, подумав я тоді, за першої ліпшої нагоди внесу свою посильну лепту", — говорить наш співрозмовник…

І хоча вже два роки, як його батько відійшов у Вічність, за тодішню обітницю самому собі він пам’ятав завжди.

"І коли з’явилась така можливість і фінансова, у тому числі, наша організація, за погодження з адміністрацією ЦРЛ, організувала встановлення у палаті нових вхідних дверей, метало-пластикових вікон, заміну опалювальних радіаторів та кахельної плитки на долівці, також були пофарбовані стіни і побілена стеля", — зазначає Костянтин Владиславович.

"Ми ж, медперсонал терапевтичного відділення, переконані, що після такого ремонту нашим пацієнтам буде тут затишно і комфортно, що, безумовно, позитивно впливатиме на їхнє одужання", — висловила впевненість Людмила Михайлівна.


Стараннями ГО "Наше місто" зроблено ремонт палати інтенсивної терапії
Відремонтована палата

Стараннями ГО "Наше місто" зроблено ремонт палати інтенсивної терапії
А в другій — вже нові вікна

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top