П’ятниця, 19 квітня 2024
Спорт

Олександр Бендюк — чемпіон України з швидких шахів Новина з фото

Олександр Бендюк — чемпіон України з швидких шахів
Олександр Бендюк

З 16 по 28 червня у Дніпропетровську відбувся чемпіонат України з швидких шахів серед ветеранів. За чемпіонський титул боролися 47 спортсменів з Києва, Харкова, Сум, Донецька, Луганська, Одеси та інших міст України. Світловодськ на змаганнях представляв Олександр Бендюк, чемпіон Кіровоградської області.


Слід відзначити, що боротьба точилася жорстока, адже суперниками були найсильніші спортсмени — чемпіони областей, і кожен з них мріяв про перемогу. Змагання проходили за Швейцарською системою у 9 турів. Наш земляк набрав 6 очок з 9 можливих, здобув п’ять перемог, дві гри закінчилися нічиєю і дві — поразками, при цьому світловодець здобув перемогу над міжнародними майстрами з шахів з Одеси та Чернігова, і в результаті став чемпіоном України. Спортсмен нагороджений дипломом Федерації шахів України, золотою медаллю та грошовою премією.

Згідно з регламентом змагань Олександр Бендюк має право взяти участь в чемпіонаті світу, який відбудеться в жовтні 2014 року.

"Я відчуваю в собі сили і моральні і фізичні для участі у таких змаганнях, і готовий захищати честь Світловодська на міжнародній арені, звісно, якщо влада допоможе фінансово", — сказав Олександр Бендюк.

Спортсмен дякує за моральну та матеріальну підтримку Василю Морозу, який всіляко допомагав та завжди підтримував спортсменів.

Микола Боровський,
кандидат в майстри спорту з шахів.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top