Середа, 17 квітня 2024
Влада

Термін подачі документів на конкурс до Громадської ради продовжено до 10 липня Новина з фото

Термін подачі документів на конкурс до Громадської ради продовжено до 10 липня
Олександр Швець, в.о. завідувача оргвідділом міськвиконкому

18 травня ми повідомили про створення Громадської ради при Світловодському міськвиконкомі. Але, виявляється, ініціативна група з підготовки Установчих зборів по обранню ГР, ще раз уважно перечитавши Постанову Кабміну №996 від 03.11.2010 р. "Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики", передумала.


Коментує ситуацію в.о. завідувача оргвідділом міськвиконкому Олександр Швець:

— В 996-й Постанові Кабміну чітко вказано, що Громадська рада формується на конкурсній основі. Кількісний склад нашої ГР визначено, 15 осіб. Тож повинно бути не менше 16-ти учасників Установчих зборів. В даний час документи подали 12 громадських організацій і тому процес формування ГР ще не закінчено. Прийнято рішення продовжити термін подачі документів на 2 тижні, останнє число — 10 липня 2014 р. Тому закликаю бажаючих взяти участь у роботі ГР подавати документи, вони дуже прості. За довідками чи зразками документів звертайтеся до оргвідділу за тел. 2-43-01 або на svit.orgvid@gmail.com.


А я звертаюся до лідерів наших громадських об’єднань, яких, здається, понад 200. Особливо до молодіжних організацій. Подивіться на нинішній склад ГР, там всі пенсіонери, а деяким навіть за 80. Добре, звичайно, що ці люди з величезним практичним досвідом не стоять осторонь міських проблем, честь їм і хвала. Але ж вони далекі від молодіжних проблем. А що вам, молоді, байдуже до міських проблем? Чи страшно? Долучайтеся до громадського життя міста. Вибори ж до міської влади не за горами. Набирайтесь досвіду спочатку в ГР, а там і до депутатського мандату недалеко. Врешті-решт, гасло "Змінимо життя на краще!", перш за все, вас стосується.

Термін подачі документів на конкурс до Громадської ради продовжено до 10 липня

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top