П’ятниця, 29 березня 2024
ТОП-новини Свято ТРК ''Веселка''

Світловодській "Вечірці" виповнилося 23 роки! Новина з фото Новина з відео

Світловодській "Вечірці" виповнилося 23 роки!
Так добре нас ще не вітали! Сюжет про редакцію газети "Світловодськ вечірній" творча група ТРК "Веселка" знімала у день народження газети і, що особливо приємно, цього ж дня — 30 травня випустила в ефір. Про "добре слово" пам’ятаєте? Поганих ми наслухалися досхочу!


Прикро, що певна кількість знаних (і не дуже) людей намагаються не помічати впевненого поступу нашого часопису. Бог їм суддя! Але наш невеличкий колектив, не зважаючи на сумні прогнози недоброзичливців, працює, навчається, удосконалює майстерність і, таким чином, бореться за право називатися провідним виданням міста.

Приємно, що найвідоміші і найуспішніші журналісти і фотографи міста В’ячеслав Стригун і Богдан Дроздов допомагають нам у цьому. З нами також співпрацюють найефективніші керівники громадських організацій: Людмила Павловська, Надія Мальцева, Володимир Павлов, Сергій Тишко, Андрій Москаленко, Костянтин Каспров, Микола Швець.

День народження газети — це традиційне свято "Вечірки", яке мені особисто доводилося організовувати і проводити разів 15. Саме стільки років від заснування газети я працювала в її редакції. Потім мої життєві плани змінилися і я звільнилися з посади редактора газети. Другого квітня цього року доля подарувала мені шанс повернутися до роботи, яку я люблю і добре знаю. Тож з великим задоволенням ми з колегами: Тетяною Зимою, Оленою Єруновою, Тетяною Шаповаловою та Ігорем Котляровим змінюємо обличчя "Вечірки" і її інформаційне наповнення.

День народження видання — це також спосіб визначити справжніх друзів. З’ясувалося, що у нас їх багато! Тож від щирого серця дякуємо людям, які допомогли нам влаштувати справжнє свято: міському голові Юрію Котенку, начальникам управлінь міськвиконкому: економіки і розвитку міста — Наталії Гаврилюк, освіти — Геннадію Френкелю, культури і туризму — Надії Клокар; депутатам міської ради: Сергію Волохову, Юрію Стогнію, Володимиру Шаповалу, Костянтину Каспрову, Юрію Богдану, Василю Морозу, Олександру Губарєву, Любові Чекаленко; підприємцям: Леву Брагинському, Айкараму Тартікяну, Володимиру та Людмилі Зубенкам, Андрію та Ларисі Москаленкам; начальнику управління статистики Наталії Дремі та начальнику "Укрпошти" Олені Ачкасовій, директору Палацу культури Ларисі Ляшенко та її колективу; прес-секретарю Олександрійської Єпархії, протоієрею Свято-Покровського Собору Віталію Коваленку та його дружині Тетяні.

Випуск історичного (без перебільшення), 16-сторінкового номеру газети "Світловодськ вечірній", який ми присвятили 60-річчю Світловодська, став можливим за фінансової підтримки Юрія Котенка, Сергія Яременка, Сергія Волохова, Ірини Щербини, Михайла Литвиненка та інших справжніх друзів газети. Дякуємо Вам!

А численні привітання нашого колективу з Днем журналіста надихають нас на творчу роботу з якнайповнішого висвітлення життя і діяльності громади міста! Творімо історію Світловодська разом! Залишайтеся з "Вечіркою"!


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top