Субота, 27 квітня 2024

^ Реклама ^
Релігія

Віталій Коваленко: "Запрошую на виставку творчості "Гармонія душі"

Вся небесна і невимовна гармонія, як у служінні Богу, так і у взаємному узгодженні між собою примирних сил, не може бути збережено інакше як через Духа. Але Він не залишається постійно у душах тих людей, які по непостійності волі своєю впадають у гріх, позбавляючи себе благодаті від Нього.
^ Реклама ^

Тож, якщо ми жадаємо стяжати Духа Святого і дані Ним дарування, відчужимо від себе гнів і злобу, ворожнечу і зневагу, заздрість і всякий гріх та пристрасть, що віднімають у нас дорогоцінні миті життя нашого. Присвятимо себе подвигу любові Христової і молитві, підтримаємо немічного у вірі і простягнемо руку допомоги стражденному. Тоді Дух Святий злине на нас, укріпить наші немічні сили, умудрить нас на життя благочестиве і відкриє духовні очі для бачення істини.

З Днем П’ятидесятниці та 60-річчям нашого рідного міста Світловодська.

Запрошую на виставку творчості "Гармонія душі", присвячену нашому місту та всім небайдужим до прекрасного, урочисте відкриття якої відбудеться 6 червня о 10:00 у Православному центрі Святопокровського Собору, що на вулиці 8 Березня. Далі виставка буде працювати до 22 червня за таким розкладом: понеділок - субота з 9:00 до 13:00, неділя - з 12:00 до 15:00.

Прес-секретар Олександрійської єпархії,
протоієрей Віталій Коваленко


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top