П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Економіка

Вартість проїзду по місту Світловодську — 3 грн., а пільговиків — 1 або 2

До редакції "СВ" почали звертатися мешканці міста із запитаннями "Яку кількість пільговиків повинні перевозити на міських маршрутах, адже в рішенні виконкому вказано про необмежену кількість пільгових місць, а водії беруть 1-2 пільговиків?" та "Коли рішення виконавчого комітету про встановлення вартості проїзду вступило в дію?"
^ Реклама ^

Ми звернулися до Наталії Гаврилюк, начальника управління економіки, ресурсів та розвитку міста з проханням прокоментувати рішення виконкому.

— Важливо, щоб люди не плутали автобуси, які працюють на маршрутах загального користування, так звані "пільгові автобуси" та усі інші, що працюють в режимі маршрутного таксі. Так от, згідно з рішенням виконавчого комітету від 21 травня 2014 року №381 на автобусних маршрутах загального користування проїзд для пільгових категорій населення, а таких близько 16, здійснюється безкоштовно без обмеження кількості пільговиків. В усіх інших маршрутках місткістю до 17 посадкових місць — 1 пільгове місце, у більших за розміром автобусів — 2.

Що стосується набрання чинності рішення виконкому, воно вступило в дію з моменту опублікування в газеті "Світловодськ вечірній", тобто, з 22 травня 2014 року. Також передбачається день-два на оприлюднення, тож починаючи з суботи, 24 травня, перевізники працювали вже за новими тарифами: 3 гривні по місту та 4 грн. 25 коп. на Власівку.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top