Четвер, 18 квітня 2024
Влада

Остання сесія Світловодської міськради розпочалася з гучних заяв

П’ятдесят восьма сесія міської ради шостого скликання, яка відбулася 27 травня 2014 року, розпочалася з урочистої церемонії вручення депутатського посвідчення новообраному депутату міської ради Сергію Єременку.


Голова територіальної виборчої комісії Віктор Левченко зробив відповідне повідомлення, міський голова Юрій Котенко привітав нового депутата. Нагадаємо читачам, що попередня сесія міськради достроково припинила депутатські повноваження Володимира Волкова за його заявою, звільнивши таким чином місце для наступного кандидата в депутати за партійним списком Народної партії.

Після затвердження порядку денного сесії слово надали депутату Михайлу Литвиненку, який зробив заяву про утворення між фракційного депутатського об’єднання "За державність".

Далі депутат Юрій Сап’янов зробив заяву про вихід з фракції ВО "Батьківщина" через те, що його пропозиції не підтримуються однопартійцями. А депутат Таїса Гончаренко повідомила, що Юрія Сап’янова сама фракція виключила зі свого складу.

Депутат Леонід Пащенко довів до відома присутніх, що його обрано головою фракції партії "Сильна Україна" у міській раді.

Рішенням сесії присвоєно звання "Почесний громадянин міста Світловодська" Попову Івану Гавриловичу непрацюючому пенсіонеру, голові Ради ветеранів філії "Кременчуцька ГЕС" ПАТ "Укргідроенерго". Решту кандидатур буде розглянуто на позачерговій сесії міської ради, яка відбудеться у понеділок, 2 червня 2014 року о 10:00.

З персонального складу виконавчого комітету Світловодської міської ради виключили Юрія Лукинського та Андрія Рибкіна, включили Сергія Філоненка першого заступника міського голови.

Детальну інформацію про пленарне засідання сесії буде розміщено пізніше.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top