Середа, 24 квітня 2024

^ Реклама ^
ТОП-новини Спорт

У Світловодську скоро буде збудовано великий спортивний майданчик Новина з фото

У Світловодську скоро буде збудовано великий спортивний майданчик

Інформацію про те, що у Парку культури і відпочинку незабаром з’явиться великий спортивний майданчик, ми отримали від відомого громадського активіста і спортсмена. Де ж він візьме кошти на будівництво? Виникло цілком закономірне питання. Виявляється їх надасть Костянтин Каспров — депутат міської ради, бізнесмен, лідер громадської організації "Наше місто".
^ Реклама ^

Майже два роки тому у Світловодську пройшли перші змагання зі Street Workout, які організували Микола Швець, Стас Клименко та їхні однодумці зі "Street Workout Svetlovodsk", "Здоровий спосіб життя" та громадської організації "Патріот Світловодська". За допомогою благодійників вони змогли побудувати спортивний майданчик навпроти будинку №56 на вулиці Приморській і залучити до найдемократичнішого виду спорту велику кількість світловодців різного віку.

ЗА ТЕМОЮ: Street Workout

Ще тоді висловлювалися побажання побудувати такі майданчики у різних мікрорайонах міста. І ось, нарешті, така можливість є. Костянтин Каспров вирішив підтримати ініціативу "Street Workout Svetlovodsk". Його громадська організація "Наше місто" ось уже 5 років реалізовує соціальний проект "Світловодськ — територія здоров’я і спорту". Щорічно в парку культури і відпочинку імені Тараса Шевченка проводяться справжні спортивні свята з залученням сотень дітей і великим призовим фондом. Нещодавно Костянтин Каспров вирішив розпочати новий проект — будівництво спортивних майданчиків. Ми підтримуємо це починання і надамо інформаційну підтримку у його реалізації.

ЗА ТЕМОЮ: Социальный проект "Светловодск — территория здоровья и спорта" отметил свой первый юбилей

Новий майданчик буде побудовано поряд з атракціоном "Сонечко" у парку культури. Місце — чудове, є світло і охорона. Планується виготовити 4 турника, 8 метрів рукоходу, бруси, стіл для армреслінгу, грушу, гіперекстензію, бруси-шари, лави, штанги для жиму лежачи та інше. Ентузіасти зробили ескіз майданчика, а Костянтин погодився виділити на все це кошти. Днями роботи розпочнуться.

Ми попросили Костянтина Каспрова прокоментувати цю інформацію. Ось що він сказав:

У Світловодську скоро буде збудовано великий спортивний майданчик

— Моя мета — створити якомога більше спортивних майданчиків у Світловодську. Адже немає нічого важливішого, ніж здоровий спосіб життя. Ми повинні створити умови для занять спортом, зацікавити молодь, дати зрозуміти, що у світі є багато корисного, чим можна заповнювати своє життя. Тоді буде менше проблем і у дітей, і у батьків, і у всієї громади міста. Я закликаю всіх небайдужих людей підтримати мій новий проект "Спортивний майданчик — у кожен двір!"

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top