Четвер, 09 травня 2024

^ Реклама ^
Корисна інформація

Веб-портал — швидке та зручне отримання інформації

Веб-портал — швидке та зручне отримання інформації
З метою покращення якості та оперативності обслуговування громадян, впровадження технологій електронного урядування в соціальній сфері з 1 жовтня 2012 року у Пенсійному фонді України почав діяти веб-портал електронних послуг.
^ Реклама ^

Адреса веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України: portal.pfu.gov.ua

Портал забезпечує доступ до інформації про порядок реєстрації громадян у базі даних веб-порталу, про права, обов’язки та відповідальність одержувачів пенсійних та інших виплат, що здійснюються ПФУ, про порядок одержання та використання пенсійного посвідчення, про умови, порядок призначення, перерахунку та виплати пенсій тощо.

Окрім цього, на порталі можна знайти зразки заяв, скарг, запитів на інформацію, інших документів, необхідних для призначення та перерахунку пенсій, переведення з одного виду пенсії на інший, зміни способу виплати пенсій, виплати допомоги на поховання тощо, включаючи можливість роздрукування або заповнення таких документів в електронному вигляді.

Щоб одержати можливість користуватися послугами веб-порталу у повному обсязі, громадянам та юридичним особам необхідно отримати відповідний код доступу, а для цього слід особисто звернутися до органу Пенсійного фонду за місцем проживання або взяття на облік, написати заяву та подати необхідні документи:

для застрахованої особи (особи, яка сплачує чи за яку сплачуються у встановленому законом порядку страхові внески на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування) або пенсіонера паспорт та довідку про присвоєння ідентифікаційного номера;

для страхувальників (роботодавців та інших осіб, які відповідно до закону сплачують єдиний внесок на загально-обов’язкове державне соціальне страхування та/або є платниками) витяг (виписку) з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців і паспорт уповноваженої особи.

Детальну інформацію, консультації можна отримати в залі обслуговування громадян управління Пенсійного фонду України в м.Світловодську та Світловодському районі кімн. № 211, вул. Димитрова 1-В, за телефоном "гарячої лінії" — 3-23-19.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top