Субота, 04 травня 2024

^ Реклама ^
Кримінал

Крапку у справі міліціонера-браконьєра поставить суд Новина з фото

Крапку у справі міліціонера-браконьєра поставить суд
Величезний резонанс (майже 4 тис. переглядів!) викликала наша публікація щодо затримання екологами та обласними міліціонерами під час нересту двох браконьєрів з майже 300 кг риби біля села В. Андрусівка Світловодського району.
^ Реклама ^

Почитайте коментарі наших читачів. Там від слів "обуренню немає меж", "перевертень в погонах" до "та домовляться", "як завжди, зійде з рук". А по місту — взагалі такі подробиці, що диву даєшся: "ця компанія працює з рибінспекторами", ще й називають їх прізвища. І навіть називають з десяток всім відомих "точок", куди здається браконьєрська риба.

Та плітки плітками, а є факти. Ось за ними я звернувся до начальника Світловодського МВ УМВС, підполковника міліції Дмитра Ткачонка.

"Дійсно, затриманий — майор міліції Володимир Смоляр, особу його "напарника" теж встановлено. І це такий болючий факт, що просто гидко, соромно. Сьогодні й так до міліції ставлення у населення "не дуже", а тут… Та завіряю, що зам’яти цю справу і на думці не було. Тим більше, все на фото і відео задокументовано. Ця людина з 29 квітня в міліції вже не працює. Написав рапорт, тобто звільнився за власним бажанням.

А далі — все в правовому полі. Кримінальне провадження за даним фактом направлено екологічному прокурору для визначення підслідності. На мою думку, далі справа буде розслідуватися Полтавськими фахівцями. А крапку поставить суд".

***

Прохання до наших читачів — не хвилюйтеся. Ви справедливо вимагаєте доводити все до логічного завершення. І ми стараємося це робити. Матеріали, що викликають громадський резонанс, ми відслідковуємо. Але ж правова машина така неповоротка! Тому і затримка. Отже, далі буде.

ЗА ТЕМОЮ: У Великій Андрусівці Світловодського району затримали двох чоловіків з 292 кг риби

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top