Середа, 01 травня 2024

^ Реклама ^
Події

У рибних "яслах" островів Кременчуцького водосховища плавають тисячі мальків, 2014 року народження Новина з фото

У рибних "яслах" островів Кременчуцького водосховища плавають тисячі мальків, 2014 року народження
Юрій Сапянов, Олена Коломоєць і Юрій Ковальчук

У День Перемоги інспектор Держрибоохорони Віталій Юхименко разом із міськими активістами Оленою Коломоєць, Юрієм Ковальчуком і депутатом міської ради Юієм Сап’яновим поєднали корисне з приємним: провели природоохоронний рейд та поклали вінок до Обеліску полеглим на острові Змитниця при переправі через Дніпро.
^ Реклама ^

Враження від цієї поїздки у них залишилися позитивними. По-перше, Обеліск виявився доглянутим, прибраним і тут уже знаходились вінки та квіти, покладені кимось небайдужим до пам’яті наших визволителів.

А по-друге, рейд виявився невдалим. Невдалим з точки зору результативності, бо ні сіток не виявили, ні браконьєрів цього разу не затримали. Хоч крім Обеліску, об’їхали і Павлюківські острови, і Воронівку. Напевне, головним браконьєрам, затриманим 26 квітня, сюди вже "зась"! І слідів їх перебування не було видно. Навіть легальна браконьєрська база виглядала нежилою: двері завішані павутинням.

Ще приємно вразило рейдову бригаду те, що в заводях та озерцях, рибних "яслах" цих островів, уже плавали тисячі мальків 2014 року народження. А це значить, що цього року боротьба з браконьєрством стала на порядок вище, щонайменше обійшлося без їх електровудок.

Ну і не зміг Юрій Сапянов втриматися, щоб не зробити чогось приємного своїм виборцям. На крутому березі острова штормом щойно підмило молоденьку сосенку. То він її підібрав, а наступного дня посадив на своєму 6-му окрузі, у дворі будинків Калініна, 6 Димитрова, 9.

У рибних "яслах" островів Кременчуцького водосховища плавають тисячі мальків, 2014 року народження
Юрій Сапянов, Юрій Ковальчук і Віталій Юхименко

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top