Неділя, 05 травня 2024

^ Реклама ^
Кримінал

Острови Кременчуцького водосховища "окуповують" браконьєри

Під час нересту на території Світловодського району Кіровоградрибоохорона працює у посиленому режимі. Але браконьєри ризикують, бо дуже хочеться зірвати куш по-крупному. Особливо їх приваблюють острови, де, на їхню думку, рибоохорона буває не часто. Та цього разу вони схибили.
^ Реклама ^

Як повідомив інспектор Кіровоградрибоохорони Олексій Голощапов, 24 квітня близько опівночі на острові Обеліск Кременчуцького водосховища, що відноситься до Світловодського району, затримано злісного браконьєра громадянина К. Він 50-метровою сіткою виловив 503 шт. тарані загальною вагою 87 кг, чим спричинив державі матеріальних збитків на 42755 грн.

А це злочин, передбачений ст. 249 ч.1 КК України незаконне зайняття рибним добувним промислом, яке заподіяло істотну шкоду.

Матеріали правопорушення направлені до Світловодського МРВ УМВС для долучення до матеріалів кримінального провадження. Співробітниками міськрайвідділу міліції складено відповідні матеріали для відкриття кримінального провадження та внесення до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top