П’ятниця, 03 травня 2024

^ Реклама ^
Вибори-2014

Як заробити на виборах у "технічного" кандидата?

Як заробити на виборах у "технічного" кандидата?
Чимало світловодців плекають надію щось заробити на виборах Президента України. І кількість цих заробітчан, якщо брати до уваги лише членів дільничних виборчих комісій, тільки у Світловодську за півтисячі (28 ДВК × 23 претенденти). Це до 10% офіційно працюючих!
^ Реклама ^

Що б там не говорили, а крім офіційних виплат кандидати будуть ще й зі своєї кишені їм щось виплачувати. А тут ще агітатори, "добровольці" в палатках і т.д. і т.п. Багато хто із таких професіоналів так і говорить:
"Треба у безробітному Світловодську вибори проводити хоча б двічі на рік!".

Та якщо "прохідні" кандидати вимушені будуть своїм командам платити, то як бути з "технічними"? Ось тут і "підсунула свиню" таким заробітчанам ЦВК, опублікувавши в Додатку до своєї постанови від 16 квітня 2014 року №290 "Роз’яснення щодо порядку внесення змін до складу окружних та дільничних виборчих комісій з виборів Президента України".

Так в п.1.3. записано, що "Повноваження члена виборчої комісії припиняються достроково у зв’язку з прийняттям рішення про скасування реєстрації кандидата на пост Президента України, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу відповідної виборчої комісії".

Тож якщо на минулих виборах кандидат знімав свою кандидатуру на користь свого "спонсора" реального кандидата, то члени ДВК, що ним подавалися, продовжували працювати і їм платив реальний претендент. А тепер ні! Тобто кандидат знявся знімається і вся його команда. І відповідь на питання, винесене в заголовок, очевидне: ніяк…

Ось тепер і стала зрозуміла та чехарда, що продовжується зі складом нашої ОВК. Висновки лежать на поверхні: якщо в ОВК немає представника когось із претендентів, то вірогідно найближчим часом слід чекати змін у складі самих претендентів на посаду Президента.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top