П’ятниця, 03 травня 2024

^ Реклама ^
Вибори-2014

ОВК ще формується, але вже навчається

ОВК ще формується, але вже навчається

Щось ніяк не ладиться з роботою у нашій Окружній виборчій комісії Територіального виборчого округу №103. Вчора вирішив подивитися, як вони облаштувалися у виділеному їм приміщенні у спорткомплексі, але чергова сказала, що "їх сьогодні нікого не було". Там навіть і вивіски поки-що немає.
^ Реклама ^

Сліди ОВК знайшов в одній із кімнат на 1-му поверсі міськвиконкому. Біля комп’ютера, щось "витягуючи" із сайту ЦВК, працювала "старий" (аж тричі брала участь у засіданні) член ОВК Олександра Мостова і досвідчений Юрій Головко, якого тільки-но призначено членом комісії за поданням кандидата Олега Ляшка.

За їхньою інформацією, заступник голови ОВК Анастасія Василенко разом із головним бухгалтером та системним адміністратором перебувають на навчанні в Києві, в ЦВК. А завтра всі члени ОВК у повному складі їдуть до Олександрії, де їх також будуть навчати фахівці Центральної виборчої комісії.

А голова ОВК, кандидатуру якої подавав кандидат у Президенти Володимир Саранов, так до цього часу у Світловодську і не з’являлась.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top