Середа, 24 квітня 2024

^ Реклама ^
Спорт

Старші футболісти "пробилися" у фінал. Світловодці перемогли кіровоградців

Старші футболісти "пробилися" у фінал. Світловодці перемогли кіровоградців
Нещодавно у Кіровограді відбулися традиційні змагання з футболу "Шкіряний мяч", в яких взяли участь юнаки віком від 10 до 14 років. За квиток до фіналу боролися 30 команд (5 груп по 6 команд у кожній) з бага-тьох районів та міст Кіровоградщини.
^ Реклама ^

На жаль, наша молодша команда (2004 р.н.) не змогла показати достатній рівень для подальшої участі у змаганнях. З рахунком 0:6 світловодці програли команді з Кіровограда. Наступна зустріч з олександрійськими футболістами також закінчилася для нас поразкою з рахунком 0:8. А от команда юнаків 2000 р.н. (тренер Юрій Василенко) порадувала вболівальників, хлопці змогли "пробитися" у фінальні ігри.

Завершальні змагання мають пройти наприкінці квітня в Олександрівці.


Світловодці перемогли кіровоградців

Розпочалося 2 коло чемпіонату Кіровоградської області з футболу серед спортсменів 2000-2001 та 1998-1999 рр. н. Ігри 8-го туру обласного чемпіонату пройшли у Світловодську.

Під час першої гри вихованці КДЮСШ (юнаки 2001-2000 р. н.) зустрілися з кіровоградською командою "Олімпік". З рахунком 1:0 світловодці перемогли гостей з області. Вирішальний гол у ворота суперників забив капітан команди Антон Мельник. До речі, за ці вісім турів Антон забив рекордну кількість голів 16.

Досить напруженою видалася боротьба футболістів старшої вікової групи. Перший тайм зустрічі команди Світловодської КДЮСШ (капітан Станіслав Порошин) з кіровоградцями закінчився з рахунком 0:0. Втім, після невеличкої перерви світловодці надолужили втрачений час та забили у ворота суперників аж три голи, тож гра закінчилася з рахунком 3:0. В цих змаганнях відзначився Євген Пархоменко, який забив 2 гола, 1 гол заслуга Дмитра Іванова. Учасників наступного, девятого туру чемпіонату області, зустрічатиме Олександрія.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top