Субота, 27 квітня 2024

^ Реклама ^
Події ТРК ''Веселка''

За безпечне життя у безпечному світі — у Світловодську пройшов фестиваль юних пожежних Новина з фото Новина з відео

За безпечне життя у безпечному світі — у Світловодську пройшов фестиваль юних пожежних
Уже 20 років підряд школярі усієї держави, в рамках Фестивалю Дружин юних пожежних розкривають свої таланти, пропагуючи безпечний спосіб життя.
^ Реклама ^

Саме продемонструвати свої знання правил безпечної життєдіяльності, готовність стати на заваді надзвичайним ситуаціям на сцені Світловодського міського палацу культури в ході зонального етапу фестивалю доводили учасники 14 команд із Світловодська, Олександрії, Знам’янки, Кіровограда, Компаніївського, Устинівського, Онуфріївського, Петрівського, Бобринецького, Долинського, Новгородківського районів.

Всі вони під час шкільних, міських (районних) етапів фестивалю у чесному змаганні вибороли право бути на сцені, і довели що вони найдотепніші, найнаполегливіші, і їх воля до перемоги є сильнішою.

У першій частині фестивалю "Домашнє завдання" кожна команда представила насичену програму у якій були відображені всі аспекти безпеки життєдіяльності, підіймався престиж народної служби порятунку. Яскравий виступ команд, цікаві музичні, хореографічні і вокальні номера радували глядачів у залі.

Бурхливими оплесками зустріли глядачі учасників із Петрівського району. Їх виступ супроводжувався влучним гумором. Дівчата з Бобринецького району потішили танцями та чіткими речівками. Свій дебют зустріли на сцені і учасники Глинської школи із Світловодського району. Незважаючи, що це був перший вихід на велику сцену, вони достойно виступили. Танці та співи в стилі "Потапа та Насті" катання на роликових ковзанах стало родзинкою їхнього виступу. Що стосується Світловодської команди, то вони показали першокласний професіоналізм та кмітливість. Від дійства, що відбувалося на сцені, у глядачів залишилися лише приємні враження. Вони демонстрували єдність, дружбу та вміння працювати у команді. Відчувалася серйозна підготовка, адже їх виступ був оснований за допомогою комп’ютерних технологій.

Друга частина фестивалю медичний конкурс. Представник від команди мав відповісти на 10 теоретичних та 1 практичне завдання. Варто зауважити, що, незважаючи на складність, майже всі впоралися із поставленим завданням

І фінал конкурсу підбиття підсумків. Звичайно журі, до складу якого увійшли керівники та представники служби із надзвичайних ситуацій та медичної служби, управління освіти та культури, а також молоді та спорту було досить складно вибрати кращих з кращих, але правила є правилами. Зрештою, у майбутньому, на переможців чекає відповідальна місія представляти свій регіон на обласному етапі фестивалю, а це не просто, адже фестиваль проводиться вже вдвадцяте, і з кожним роком зростає, удосконалюються і стають складнішими його завдання, а конкуренція жорсткішою.

Отже, призові місця розподілилися таким чином: першими стали учні ЗОШ № 3 міста Світловодська, другими школярі з Бобринця, третіми з Долинської та призове четверте місце посіли учні з Петрового. Всі інші отримали подарунки за перемогу у певних номінаціях.

Незабаром наші Світловодчани поїдуть на обласний етап Фестивалю, де матимуть можливість завоювати право виступу на Всеукраїнському фестивалі серед кращих дружин юних пожежних з усієї України.

Як би там не було, але все має свій початок і кінець, і цей захід не є виключенням лаштунки фестивалю закрито. При від’їзді додому кожен прихопив з собою незабутні враження, яскраві емоції та море позитивної енергії. Що ж, нехай живе фестиваль, а ми йому не кажемо прощай, а тільки до побачення, до наступного року.

За безпечне життя у безпечному світі — у Світловодську пройшов фестиваль юних пожежних


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top