Неділя, 05 травня 2024

^ Реклама ^
Події

Ще одну команду світловодців відправили захищати Україну Новина з фото

Ще одну команду світловодців відправили захищати Україну
Згідно з указом Президента України про проведення часткової мобілізації, 28 березня на збірному пункті, що знаходиться в міському Палаці культури, відбулася комплектація команд, які цього ж дня відправили до різних військових частин.
^ Реклама ^

Як нам повідомили, на збірний пункт викликали військовозобов’язаних із Світловодського та Онуфріївського районів, а також міста Світловодська. Перед відправленням новобранців, а були серед них і молоді хлопці, і чоловіки старшого віку, зібрали в концертній залі. До присутніх звернувся Сергій Балабуха, військовий комісар Світловодсько-Онуфріївського ОРВК:

"Всі ви знаєте про політичну ситуацію в країні. У зв’язку з оголошеною частковою мобілізацією виникла нагальна необхідність усім нам об’єднатися та стати на захист нашої держави".


Крім того військовий комісар повідомив, що зараз у Верховній Раді знаходиться ряд законопроектів, які суттєво вплинуть на забезпечення військовослужбовців, призваних під час мобілізації.

З напутніми словами до краян звернулися Юрій Котенко, міський голова та Олексій Шаповал, голова районної ради. В своїх виступах керівники міської та районної влади підтримали земляків та висловили переконання, що державі все ж таки вдасться вирішити цю складну ситуацію мирним, демократичним шляхом, адже за нами правда та підтримка усього світу.

"Сьогодні вас призвали виконати свій громадянський обов’язок — захистити країну від агресора, щоб зберегти незалежність та територіальну цілісність нашої держави. Переконаний, що Україна і її захисники вистоять, бо ми на правильному шляху і нас підтримує світова спільнота", — сказав Ю. Котенко й побажав усім мужності та витримки.


В свою чергу Олексій Шаповал наголосив, що поки військові захищатимуть державу, завдання влади — забезпечити спокій їхнім сім’ям та нормальну життєдіяльність на місцях. Головне, щоб Україна згуртувалася, мобілізувалася, а патріотизму у нас достатньо, аби вистояти.

Від імені військових Сергій Балабуха запевнив: вони зроблять все можливе, щоб на даний час захистити наші кордони і Вітчизну.

Ще одну команду світловодців відправили захищати Україну
Олексій Шаповал, Юрій Котенко, Сергій Балабуха

Читайте також: Новобранців з Кіровоградщини відправили до військових частин

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top