Понеділок, 06 травня 2024

^ Реклама ^
Влада

Звернення міського голови до громади

Звернення міського голови до громади
Сьогодні на сайті Світловодської міської ради з’явилося звернення міського голови Юрія Котенка до громади з закликом перерахувати гроші на потреби української армії. Розміщуємо повний текст звернення.
^ Реклама ^

Рішення, схвалене Верховною Радою Автономної Республіки Крим, є антиконституційним, незаконним та юридично нікчемним. Світловодська громада категорично засуджує пряме втручання Російської Федерації у внутрішні справи нашої держави. Дії російської сторони прямо суперечать фундаментальним принципам міжнародного права та загальновизнаним принципам співжиття держав.

Наведені аргументи про правомірність рішення Верховної Ради АР Крим не витримують жодної критики.

Враження складається таке: для імперських амбіцій Росії буде прийнятним, навіть якщо приєднання Криму до її території підтримає всього декілька сотень громадян. Це для російської сторони вже буде підставою загарбати територію незалежної держави, попри всі підписані угоди, немов їх і не було.

Я, як міський голова рішуче засуджую насилля у будь-якій формі. Ми повністю розділяємо європейські принципи демократії. Вважаємо, що свобода зібрань, свобода слова і свобода вільно відстоювати свою думку — це фундаментальні права людини, які мають бути дотримані за будь-яких умов.

Наші військовослужбовці гідно і стійко переносять всі труднощі військової служби, але всі ми знаємо, в яких складних обставинах вони опинилися.

Давайте максимально зробимо все можливе, щоб військовослужбовці відчули нашу колосальну підтримку.

Сьогодні кожен може допомогти і перерахувати на потреби української армії кілька гривень. Для однієї людини — це сума незначна, але спільно ми можемо надати відчутну допомогу нашим воякам, які опинилися у скрутному становищі. Нині вони захищають нашу Батьківщину, і обов’язок кожного громадянина — допомогти і підтримати їх.

Об’єднаймося і захистимо Україну! Слава Україні!

Світловодський міський голова
Юрій Котенко

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top