Субота, 20 квітня 2024
Влада

Вісім мешканців міста отримали матеріальну допомогу з "депутатського" фонду Новина з фото

6 березня під головуванням Юрія Котенка відбулося чергове засідання Світловодського міськвиконкому. Розглянуто 25 питань, розділених на шість блоків.


Спершу за поданням начальника Управління соцзахисту Олени Балюк виділили одноразову матеріальну допомогу 8-ми мешканцям міста, які опинилися в скрутному становищі. Це з так званого "депутатського фонду", який складає по 1,5 тис. грн. на рік на кожного з 50-ти міських обранців. Цього разу допомогли своїм виборцям депутати Леонід Сьомочкін, Костянтин Каспров, Євген Кармаліта, Володимир Дем’янюк, Ігор Денисов, Надія Прасол, Федір Ломонос, Леонід Пащенко та Альона Гуртова.

За поданням начальника Управління культури і туризму Надії Клокар затвердили проект, що стосується скіфського кургану, розташованого за АЗС на вул. Миру.

Без зауважень розглянули 8 проектів рішень, наданих головним архітектором Сергієм Батяшовим та 10 рішень, які підготувала начальник Управління економіки Наталія Гаврилюк. Тепер 10 підприємців, що здійснюють виїзну торгівлю ритуальними товарами, в період "гробків", тобто з 17 березня по 24 квітня, на цілком законній підставі продаватимуть віночки та штучні квіти на уже звичному місці — біля паркану райлікарні.

Вісім мешканців міста отримали матеріальну допомогу з "депутатського" фонду
Днів через 10 тут продавитимуть ритуальні товари

Вісім мешканців міста отримали матеріальну допомогу з "депутатського" фонду
А тут вінками не торгуватимуть


Не "поталанило" начальнику УЖКГ Віктору Самоляку. Всі 5 питань, винесених ним на виконком, відправлено "на доопрацювання". 4 з них стосуються ліквідаційних комісій ЖЕКів № 1, 2, 3, 5. Члени виконкому побажали особисто почути результати роботи нині працюючих арбітражних керуючих. А п’яте питання стосувалося надання дозволу ТОВ "СТО АВТО сервіс" на знесення дерев поблизу Автостанції по вул. Єгорова. Виконком поки-що такого дозволу не надав, а доручив компетентним фахівцям спочатку визначити доцільність такої вирубки.

І насамкінець, за поданням начальника відділу Державного реєстру виборців Світлани Семерджі, виконком вніс зміни до адрес постійних виборчих дільниць. Тепер виборчу дільницю №350787 (1231 виборець) з контори колишнього Рибоколгоспу перенесено у приміщення школи №9. А виборчу дільницю №350807 (1134 виборців), що знаходилась у приміщенні Власівської селищної ради, перенесено до приміщення Власівського будинку культури.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top