Неділя, 05 травня 2024

^ Реклама ^
Події

Військомат готовий прийняти усіх справжніх патріотів України

Військомат готовий прийняти усіх справжніх патріотів України
Агресивне вторгнення російських військ до України змусило вище керівництво привести Збройні Сили країни до вищого ступеню бойової готовності. Чоловіки Світловодська знову згадали дорогу до військомату. Військовий комісар підполковник Сергій Балабуха розповів про заходи, які проводяться зараз згідно плану.
^ Реклама ^

У неділю об 11:00 у військоматі відбулась координаційна нарада з представниками міської та районної влади, керівниками силових структур міста, начальниками мобвідділів міста та району. Під час наради підполковник Балабуха повідомив про ситуацію в країні та про рішення щодо приведення військомату у вищій ступінь готовності. Були визначені та узгоджені напрямки взаємодії влади, військомату та інших вище названих структур.

Підполковник Балабуха також звернувся до лідерів політичних партій, громадських організацій міста та району з проханням утриматись від масових заходів в цей період. Непотрібно зараз самостійно організовувати загони та йти когось захищати чи звільняти. Військомат діє згідно затверджених державних планів, які існують на такий період. Проводиться уточнення людських, матеріальних ресурсів.

На сьогодні були оповіщені та викликані тільки ті, хто необхідний на даному етапі. З 4 березня військомат готовий прийняти усіх справжніх патріотів України, які готові на ділі, а не на словах, захищати Україну від зовнішнього ворога.

Також Балабуха повідомив: ті, хто відмовиться виконати свій військовий обов’язок, будуть відповідати за Законом України.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top