Вівторок, 07 травня 2024

^ Реклама ^
Релігія

Вічна пам'ять загиблим!

Вічна пам'ять загиблим!

Дорогі брати і сестри, сьогодні, як і раніше, в різні історичні періоди історії нашої Батьківщини, ми знову переживаємо біль утрати наших співвітчизників, у сьогоденні знову пролилася братська кров.
^ Реклама ^

Як християни, як представники Української Православної Церкви засуджуємо гріх вбивства, особливо безневинні жертви. І слід нагадати, що Суд Божий неминучий для кожного, причетного до цього гріха.

І сьогодні звертаюся до православних християн нашого міста і району і всіх небайдужих людей, прошу і надіюся, що ми всі разом піднесемо наші молитви за всіх, хто віддав своє життя під час протистояння у Києві, за тих, хто сьогодні знаходиться у лікарнях, особливо у тяжкому стані. Прошу Вас молитися за мир на теренах багатостраждальної Рідної землі, яка не раз окроплялася кров’ю своїх синів.

Закликаю і прошу всіх не залишати без уваги можливість допомогти сім’ям тих людей нашого міста, які так чи інакше постраждали чи потребують допомоги, адже це не тільки обов’язок держави, але і наший з Вами, адже часто буває, що не всі, хто потребує допомоги почутий.

Брати і сестри, не залишайтеся на одинці зі своїми проблемами сьогодні як ніколи важлива наша участь, підтримка, в житті один одного і багато для кого з нас ще живі і дійсні поняття християнської гідності і братньої любові.

Церква це не просто споруда, це Боголюдський організм, це люди, серця яких б’ються в такт з поняттями ВІРИ, НАДІЇ, ЛЮБОВІ і вільної, правової, справедливої, Богом благословенної України.

Вічна память загиблим!

Благочинний Світловодського округа
настоятель церкви Покрова Божої Матері
протоієрей Олександр Коваленко,
духовенство і паства

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top