Середа, 24 квітня 2024

^ Реклама ^
Влада

Міськвиконком вирішив відмінити своє рішення про "узаконення" гаражів Новина з фото

Міськвиконком вирішив відмінити своє рішення про "узаконення" гаражів
12 лютого під головуванням Юрія Котенка пройшло чергове засідання виконавчого комітету Світловодської міської ради. На порядок денний винесли 21 питання. Із тих, що можуть зацікавити наших читачів, я б виділив три. І два з них — земельні, які буде розглядати сесія, напевне, будуть скандальними.
^ Реклама ^

Так, виконком відмінив своє рішення №32 від 15.01.2014 року з довгою назвою "Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачі у власність земельних ділянок громадянам України для будівництва і обслуговування індивідуальних гаражів". Депутатські комісії, що наразі проходять, категорично проти узаконення самовільно збудованих об’єктів.

Ще одне — "Про надання земельної ділянки по вул. Павлова, 1 ОСББ "Павлова-1", було запропоновано розглянути не на черговій сесії 18 лютого, а на наступній. Причина — це питання за Регламентом повинне пройти обговорення на депутатських комісіях. Окрім того, не всім членам виконкому ясно, чи є правові підстави для передачі землі у власність ОСББ.

І приємне. Влада зреагувала на наші резонансні публікації від 6 та 14 січня 2014 р. "Кому потрібна та баба Катя, або жах на вулиці Леніна". Питання "Про дозвіл на позачергове проведення капітального ремонту за рахунок субвенції з державного бюджету жертві нацистських переслідувань та інваліду війни 2-ї групи Синько К.І", що виносила начальник УСЗН Олена Балюк, прийняли одноголосно. Тож будемо сподіватися, що свято Перемоги багатостраждальна баба Катя зустріне в нормальних умовах.

По закінченню засідання я запитав у мера щодо його самопочуття після хвороби. Юрій Миколайович відповів, що він перебуває на лікарняному, але сьогодні прийшов на засідання виконкому, бо назбиралося багато справ. Стати до роботи планує з 18 лютого, щоб провести чергову сесію.

Міськвиконком вирішив відмінити своє рішення про "узаконення" гаражів
Начальник Управління економіки Наталія Гаврилюк доповідає блок земельних питань

Міськвиконком вирішив відмінити своє рішення про "узаконення" гаражів
Начальник УСЗН Олена Балюк — бабі Каті ремонт зробимо

Міськвиконком вирішив відмінити своє рішення про "узаконення" гаражів
Повеселішав Юрій Миколайович

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top