П’ятниця, 03 травня 2024

^ Реклама ^
Корисна інформація

"Пенсійна освіта" в управлінні Пенсійного фонду України

"Пенсійна освіта" в управлінні Пенсійного фонду УкраїниВихід на пенсію це багатоплановий соціальний процес. Одне із завдань людини похилого віку ефективна адаптація до нових умов життя.
^ Реклама ^

У випадку, коли ви працюєте на підприємстві, то у ряді з них є відповідальна особа за оформлення пенсійних документів. Ті ж громадяни, що виходять на пенсію не працюючи, не мають допомоги у цих питаннях, а інколи навіть не знають з чого розпочати оформлення пенсії.

Найбільш ефективна форма отримання інформації щодо майбутньої пенсійної виплати, яка дозволяє оперативно вирішувати складні питання безпосереднє спілкування із спеціалістами Фонду. Враховуючи це, в управлінні Пенсійного фонду України в м.Світловодську та Світловодському районі запроваджено принципово нову схему обслуговування громадян "Пенсійну освіту".

Метою даного заходу є забезпечення комплексного консультування, як майбутніх пенсіонерів, так і тих, які нещодавно вийшли на пенсію, що дає можливість адаптуватися до нового статусу, заздалегідь підготувати документи та багато інших переваг.

Запрошуємо майбутніх та теперішніх пенсіонерів взяти участь у заняттях "Пенсійної освіти", які проводить управління Пенсійного фонду України в м.Світловодську та Світловодському районі.

Заняття проходитимуть щомісячно в 1-й четвер, з 9:00 до 10:00 у приміщенні центральної міської бібліотеки за адресою: вул. Приморська 54.

Для забезпечення зручних умов під час занять, просимо, по можливості, повідомити про намір відвідувати заняття за тел. 3-23-19. Контактна особа Колодій Неля Петрівна.

Марія Коротка,
начальник управління

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top