П’ятниця, 19 квітня 2024
Кримінал

Неправомірне рішення Світловодського міськрайонного суду скасовано

Неправомірне рішення Світловодського міськрайонного суду скасовано
Як ми раніше повідомляли, прокуратура має намір повернути у розпорядження громади територію колишнього дитячого табору "Чайка" у Світловодському районі. А це понад 10 га земель лісогосподарського призначення.


Прес-служба прокуратури Кіровоградської області повідомляє: Світловодською міжрайонною прокуратурою встановлено, що заочним рішенням Світловодського міськрайонного суду Кіровоградської області безпідставно задоволено позов 5 громадян про визнання права їх сумісної власності на землю площею близько 10 га (території колишнього дитячого табору "Чайка") розташованої в лісовому масиві на узбережжі р. Дніпро.

Апеляційний суд Кіровоградської області, неправомірне рішення Світловодського міськрайонного суду скасував. Таким чином, 5 громадян, які прагнули визнання їх права власності на землю у мальовничому куточку на березі Дніпра, програли. У задоволенні їх позовних вимог відмовлено в повному обсязі.

Світловодська міжрайонна прокуратура пішла далі — заявлено позов про визнання недійсним державного акту на право власності на земельну ділянку, який встигли отримати громадяни.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top