Четвер, 02 травня 2024

^ Реклама ^
Кримінал

До 8 років ув’язнення засуджено водія автобусу, з вини якого загинуло троє пасажирів

До 8 років ув’язнення засуджено водія автобусу, з вини якого загинуло троє пасажирів
Засуджено водія пасажирського автобусу, винуватця ДТП, що сталося на залізничному переїзді у Світловодському районі та в якій троє людей загинуло, ще четверо отримали травми різного ступеню тяжкості.
^ Реклама ^

Світловодським міськрайонним судом вказану особу визнано винною у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Суд підтримав позицію прокуратури та призначив водієві покарання у виді 8 років позбавлення волі, з позбавленням права керувати транспортними засобами строком на 3 роки.

Варто зазначити, що засуджений повністю визнав свою провину.

Нагадаємо, вказана дорожньо-транспортна пригода сталася навесні минулого року на залізничному переїзді, розташованому в межах населеного пункту Власівка, Світловодського району. Водій маршрутки, здійснюючи рейс "Світловодськ-Кременчук", не виконавши вимоги дорожнього знака "Проїзд без зупинки заборонено", виїхав на залізничний переїзд на заборонний сигнал світлофора і зіткнувся з диспетчерським тепловозом.

На момент ДТП в салоні автомобіля, крім водія, перебувало 10 пасажирів. В результаті ДТП троє пасажирів загинули, ще четверо отримали травми різного ступеня тяжкості.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top