П’ятниця, 03 травня 2024

^ Реклама ^
Корисна інформація

Під час прийняття на роботу перевіряйте наявність страхового свідоцтва

Під час прийняття на роботу перевіряйте наявність страхового свідоцтва
Пенсійний фонд надає інформацію щодо свідоцтв про загальнообов’язкове державне соціальне страхування.
^ Реклама ^

Управління Пенсійного фонду України в м.Світловодську та Світловодському районі повідомляє, що відповідно до п. 7, п.8 та п.9 ч.2 ст.6 Закону України від 08.07.2010 №2464-VI ”Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування” платник єдиного внеску зобов’язаний перевіряти під час прийняття на роботу наявність у фізичної особи страхового свідоцтва.

Якщо особа не пред’явила свідоцтво на вимогу платника єдиного внеску з причини його відсутності, для внесення відомостей про таких осіб до Державному реєстру необхідно заповнити анкети застрахованих осіб та надати їх до управління Фонду в місті та районі, отримати виготовлене страхове свідоцтво в порядку, встановленому Пенсійним фондом України, та видати їх застрахованим особам.

Страхове свідоцтво пред’являється застрахованою особою у разі укладання трудового договору (контракту), договору цивільно-правового характеру, предметом якого є виконання робіт та надання послуг, під час прийому та навчання, а також в інших випадках, передбачених законодавством.

Враховуючи вище наведене, переконливо прошу ініціювати перевірку відповідальними особами наявність свідоцтв у штатних працівників, перевірити їх на відповідність паспортним даним, за необхідності заміни некоректних страхових свідоцтв та при прийнятті на роботу нових працівників забезпечити наявність у них страхових свідоцтв.

Довідки за телефоном: 2-53-27, 3-31-45

Додаткову інформацію можна отримати у залі з обслуговування громадян (робочі місця 7 та 8).

Під час прийняття на роботу перевіряйте наявність страхового свідоцтва

Л. Лимаренко,
начальник відділу персоніфікованого обліку, інформаційних систем та мереж

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top