Вівторок, 16 квітня 2024
Освіта

Обдаровані діти — наша гордість

Обдаровані діти — наша гордість
Завдання освітніх закладів — дати якісні знання всім без винятку дітям. Участь учнів шкіл міста у Всеукраїнських олімпіадах з навчальних предметів різних рівнів переконливо демонструють їх навчальні досягнення. Впродовж листопада-грудня минулого року у ІІ етапі олімпіад взяли участь 1142 учні.


Всі конкурсні завдання для проведення були підготовлені відповідними навчально-методичними кабінетами та лабораторіями обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського.

Впродовж січня-лютого 2014 року учні, які були визначені відповідними журі як переможці, беруть участь у ІІІ етапі Всеукраїнських предметних олімпіад у м. Кіровограді.

За результатами перших двох змагань з української мови та літератури, трудового навчання ми маємо трьох призерів: з української мови та літератури — Котенка Богдана, учня 8 класу СЗШ №7, який зайняв друге місце та Попову Інну, ученицю 11 класу СЗШ №3, яка має третє місце, і Бадаєва Алана, учня 9 класу СЗШ №7, що став призером з трудового навчання.

Вітаємо їх з перемогою!

Глибоко вдячний вчителям, які готують призерів ІІІ етапу, батькам, які надають вагому допомогу для здійснення поїздок учасників олімпіад до м. Кіровограда та бажаємо подальших досягнень нашим учням, їх наставникам.

Сподіваюсь на подальшу співпрацю педагогічних колективів, учнівської і батьківської громадськості у плеканні творчо обдарованої молоді для майбутнього розвитку нашої країни.

Геннадій Френкель,
начальник управління освіти

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top