Вівторок, 07 травня 2024

^ Реклама ^
Економіка

Програма "Гроші" викрила у Світловодську нафтопереробний завод?

Програма "Гроші" викрила у Світловодську нафтопереробний завод?
Знімальна група програми "Гроші" (телеканал "1+1") побувала у Світловодську з метою викриття підпільного НПЗ. Знімали сюжет біля воріт та офісу ООО "Альянс-імпекс", що на вулиці Франка, 1а.
^ Реклама ^

З керівником фірми чи його заступниками кореспондентам "Грошей" зустрітися не вдалося. Охоронець повідомив, що всі пішли у відпустку. Жодного коментаря від працівників вони також не отримали. Проте, коли повідомили охоронцю, що мають бажання купити 2 тонни пального, він впевнено направив їх до офісу.

На запитання: "Як проїхати на НПЗ?", рядовий перехожий також вказав на фірму "Альянс". Жінка, що мешкає поряд з підприємством, скаржилася журналістам на запах хімії — спирту чи ацетону, не зрозуміло. Не допомагають навіть склопакети у вікнах. Доводиться вживати ліки, щоб втамувати постійний головний біль.

Наші колеги з "Грошей" показали старі і нові ємності для нафтопродуктів, зафіксували, як на територію підприємства заїжджає бензовоз і через годину виїжджає.

Оскільки на територію підприємства потрапити так і не вдалося, "Гроші" відвідали міського голову Юрія Котенка. На запитання чи є у місті нафтопереробний завод, мер відповів: "Вперше від вас чую". Через 10 хвилин пригадав, що є такий "Альянс". А начальник Управління економіки і розвитку міста Наталя Гаврилюк повідомила, що це рівень навіть не області, а держави.

Тож, чи існує у Світловодську нафтопереробний завод? Запитання залишилося відкритим.

Джерела:
1plus1.ua
znanie.podelise.ru
ua-region.info

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top