Неділя, 05 травня 2024

^ Реклама ^
Події

"Укрпошта" випустила конверт до 75-річчя заснування Кіровоградської області Новина з фото

"Укрпошта" випустила конверт до 75-річчя заснування Кіровоградської області

10 січня у залі головного Кіровоградського відділення "Укрпошти" презентували новий конверт, виготовлений до 75-річчя утворення Кіровоградщини.
^ Реклама ^

У спецпогашенні немаркованого художнього конверту "75-річчя з часу заснування Кіровоградської області" замість губернатора та міського голови взяли участь виконуючий обов’язки директора КД УДППЗ "Укрпошта" Сергій Чеграхчі, голова Федерації профспілок області Сергій Петров та філателіст із 7-річним стажем Дар’я Косенко.

Під час процедури гості позначили конверти спеціально виготовленим до цієї дати штемпелем "75 років Кіровоградська область 10.01.2014 Кіровоград 25006" та своїми підписами. "Помічені" конверти передадуть до Обласного краєзнавчого музею. Придбати і відправити особливий конверт можна лише сьогодні. Згодом такий конверт стане цінним не лише для людини, якій його відправлять, а й для філателістів, які вивчають історію "Укрпошти" та свого краю за цими паперовими джерелами.

Подібні особливі конверти випускали і раніше. Конверт "75-річчя з часу заснування Кіровоградської області" є двадцятим у цьому списку: раніше вони випускалися до знаменних річниць з дня народження письменників та акторів Василя Сухомлинського, Євгена Маланюка, Марка Кропивницького чи Марії Заньковецької, а також інших важливих дат, що стосуються нашого міста.

Конверт випустили загальним тиражем 55 тисяч примірників. Його розробкою займалася художниця Тетяна Нестерова. Далі конверти можна буде придбати в усіх відділення "Укрпошти" нашої області, але без спеціального штемпеля.

"Укрпошта" випустила конверт до 75-річчя заснування Кіровоградської області

"Укрпошта" випустила конверт до 75-річчя заснування Кіровоградської області

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top