П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Надзвичайні пригоди

Світловодські пенсіонери мало не згоріли через чудо-прилад Новина з фото

Світловодські пенсіонери мало не згоріли через чудо-прилад
Як нам стало відомо, 9 січня 2014 року в одній з квартир третього поверху будинку №98 по вулиці Леніна, у якій мешкають люди похилого віку, сталася пожежа.
^ Реклама ^

За коментарем ми звернулися до начальника Світловодського міськрайвідділу Управління державної служби надзвичайних ситуацій України у Кіровоградській області (У ДСНС) Ярослава Любецького. Ось що він розповів:

"Дійсно, вчора, 9 січня о 9 годині 17 хвилин на пункт зв’язку Державної пожежно-рятувальної частини №17 (ДПРЧ-17) У ДСНС України в області надійшло повідомлення про пожежу у житловій квартирі від її власниці. За словами пенсіонерки пожежа виникла орієнтовно о 9:05.

Прибувши на місце події, працівники ДПРЧ-17 виявили тліючий диван. Цей осередок пожежі винесли на подвір’я, де за лічені хвилини й погасили.

Щодо причини пожежі. Фахівці встановили, що сталося коротке замкнення електродротів несертифікованого приладу для обігріву ніг у вигляді валянка. 80-річний господар вигрівав собі кісточки, а коли почало диміти, забив тривогу, втім оперативно загасити диван, який зайнявся від чудо-приладу, завадив, напевне, поважний вік. На щастя обійшлося без жертв, щоправда подружжю таки доведеться купувати новий диван і добре провітрювати квартиру від сильної задимленості".

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top