Четвер, 18 квітня 2024
Корисна інформація

ПРАТ "ТРК "Веселка" розвивається — зростає кількість і якість послуг Рекламний матеріал

ПРАТ "ТРК "Веселка" розвивається — зростає кількість і якість послуг
Останнім часом навколо телерадіокомпанії "Веселка" точиться багато не дуже приємних розмов. Тож вважаю за потрібне розповісти про наші здобутки. А їх чимало, повірте!


ПРАТ "ТРК "Веселка" — складний телевізійний механізм. Це не тільки послуги цифрового та аналогового телебачення (загалом 66 каналів). Ми також надаємо послуги інтернет-провайдера, за допомогою нашого партнера CityNet ось уже 2 роки. Разом з CityNet ми маємо намір найближчим часом прийти у села району: Подорожнє і Павлівку з усім комплексом послуг.

Ми маємо свій ліцензований канал мовлення з можливістю транслювати новини, рекламу, вітання (які самостійно виготовляємо) 24 години на добу. Ми забираємо значно менше часу, решту заповнює ОТV і сплачує нам певні кошти щомісяця.

Наші програми ви можете переглядати щодня о 19:00 та о 22:00. Журналісти і оператори "Веселки" намагаються якомога ширше висвітлювати життєдіяльність міста і району. За це ми не отримуємо жодної дотації від влади. Тому за свої послуги ми беремо з 1 грудня 2013 року 30 гривень за 22 канали і 10 гривень додатково з тих, хто переглядає ще 44.

Важливо, що у нас склалися партнерські стосунки з Інтернет-виданням "Світловодськ" і вже рік "Інформаційний монітор міста" розміщується на сайті. Завдяки цьому партнерству наші новини переглядають і в області, і в столиці, і в багатьох країнах світу.

На сьогодні ми закінчили заміну аналогових мереж на оптоволоконні. За 2 роки ми витратили на ці заходи 740 тисяч гривень. Тож якість нашої роботи значно покращилася, щоб там не говорили наші конкуренти і недоброзичливці. Раніше було 15 викликів на день від наших абонентів через проблеми з якістю трансляції, тепер — 1.

Підтвердженням нашого розвитку є наявність у "Веселки" 15 тисяч абонентів, з них — 3,5 тисячі встановили тюнери для того, щоб переглядати цифрові канали. До Нового року ми вирішили зробити суттєву знижку на придбання тюнера — 100 гривень. Повна вартість його складає 450 гривень, по новорічній акції його можна придбати за 350. Зробіть подарунок собі і своїм рідним — цифрове телебачення від "Веселки"!

Отже, ТРК "Веселка" — це багатогранна і цікава робота, яку ми виконуємо щодня з метою задоволення потреб жителів міста у якісному телебаченні. Користуючись нагодою, вітаю всіх жителів міста з наступаючим Новим роком! Бажаю міцного здоров’я, сімейного благополуччя, достатку.

Заходьте до нас за адресою: вул. Калініна, 18

Пишіть: tvveselka@mail.ru

Телефонуйте: 2-37-05, 2-99-09

Дивіться: https://svetlovodsk.com.ua/video/veselka/

Альона ГУРТОВА,
генеральний директор ПРАТ "ТРК "Веселка"

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top