Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Спорт

Станіслав Рибін здобув перемогу у Відкритому чемпіонаті з дзюдо Кіровоградська "Сніжинка-2013" Новина з відео

Станіслав Рибін здобув перемогу у Відкритому чемпіонаті з дзюдо Кіровоградська "Сніжинка-2013"
Вп’яте у Кіровограді пройшов Відкритий чемпіонат обласної комплексної ДЮСШ "Ніка" з дзюдо із промовистою назвою "Сніжинка". Нинішнього року його учасниками стали 220 дзюдоїстів 2001-2004 років народження із Запорізької, Харківська, Черкаської, Миколаївської, Житомирської, Полтавської, Дніпропетровської області, Києва та борців Кіровоградщини.
^ Реклама ^

Змагання, що у минулому проводилися лише для спортсменів "Ніки", з часом набрали великої популярності, розширили свою географію і нині є невід’ємною складовою календаря для багатьох тренерів і спортсменів. Виступи ж на кіровоградському татамі для переважної більшості є заключними у сезоні і дають можливість оцінити результати проведеної протягом року роботи.

Поєдинкам на татамі у спортивному комплексі "Зірка" не бракувало запеклості та конкуренції, а додатковою мотивацією для учасників були красені кубки, медалі та пам’ятні дипломи, що красувалися поряд із суддівськими столиками.

Спортсмени Кіровоградщини зібрали більш ніж хороший врожай медалей. Загалом наші дзюдоїсти завоювали 23 медалі, з яких 6 найвищого ґатунку. Серед медалістів - 2 світловодських спортсмена: Святослав Кавун отримав бронзу серед 11 учасників у ваговій категорії 34 кг; Станіслав Рибін виборов золото серед 10 учасників у ваговій категорії 38 кг. Назар Марус та Ілля Середенко посіли 5 місце у своїх вагових категоріях.

Більше фото


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top