Субота, 04 травня 2024

^ Реклама ^
Авто

Утримайтеся від використання приватного автомобільного транспорту!

Утримайтеся від використання приватного автомобільного транспорту!
У зв’язку з різким погіршенням погодних умов на території західних, північних та більшості центральних областей України, у тому числі у Києві та області (місцями сильний сніг, налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця, хуртовини, снігові замети, пориви вітру 15-20 м/с, в Карпатах 25-30 м/с) Державна служба України з надзвичайних ситуацій закликає громадян утриматися від використання приватного автомобільного транспорту для уникнення ускладнень руху на дорогах та не залишати транспорт на шляхах загального користування.
^ Реклама ^

Це дозволить дорожнім і комунальним службам здійснювати своєчасне прибирання снігу, а припарковані автомобілі не заважатимуть снігоочисній техніці.

Для забезпечення сталого руху на дорогах столиці та Київської області Державна служба України з надзвичайних ситуацій організувала чергування автомобільних тягачів на особливо рельєфних ділянках. Також 12 тягачів чергують на основних гірських перевалах Карпат Яблуницькому, Вишківському, Латірському та Ужоцькому.

Нагадаємо, відповідно до штормових попереджень Українського гідрометцентру 9 грудня у Києві спостерігаються складні погодні умови: пориви вітру 15-20 м/с, на дорогах ожеледиця, сильний сніг, мокрий сніг, налипання мокрого снігу, ожеледь, хуртовини, снігові замети.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top