П’ятниця, 03 травня 2024

^ Реклама ^
Новий рік 2014

Як одягатися на Новий 2014 рік Коня?

Як одягатися на Новий 2014 рік Коня?
Хорошим варіантом для новорічного вбрання стануть натуральні тканини і кольори глибоких благородних відтінків: синій, зелений, фіолетовий, бірюзовий, сірий. Як аксесуари можна використовувати брошки й камені тих же кольорів. Бірюза, топаз, смарагд, сапфір всі вони підкреслять ваш наряд і завоюють прихильність Синього Коня.
^ Реклама ^

Не менш актуальними будуть прикраси з дерева, шкіри, етнічні мотиви в одязі. Протипоказано одягати речі кислотно-яскравих кольорів. І ніяких синтетичних матеріалів! Що любить кінь? Він віддає перевагу дорогим матеріалам своїх і пастельних кольорів.

У зачісці можливе як пряме волосся, спадаюче на плечі, так і хвилясті локони, подібні кінській гриві. У волосся можна вплітати стрічки і намистини, а також заплітати їх в кіски головне, щоб це поєднувалося із створеним вами образом. Ну, і не можна забувати про улюблену "конячу" зачіску кінський хвіст.

Занадто яскравий макіяж в цьому році ні до чого кінь віддає перевагу природним тонам. Який би спосіб ви не вибрали войовничої амазонки чи загадкової лісової німфи все повинно бути гармонійно і природно.

Чоловікам для зустрічі цього Нового року не знадобиться костюм або смокінг образ лицаря і завойовника можна створити і без них. Хоча елегантний і дещо недбалий образ можна створити і з його допомогою. Але навіть якщо ви виберете піджак і краватку, не слід виглядати надто вже офіційно. А вже якщо має бути маскарад, можна відправитися на нього в образі ковбоя.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top