П’ятниця, 17 травня 2024

^ Реклама ^
Новий рік 2014

Як прикрасити будинок на Новий 2014 рік Коня?

Як прикрасити будинок на Новий 2014 рік Коня?
Ідеї з приводу прикрашання будинку підказує назва стихії, що супроводжує Синього Коня. Дерев’яні елементи (посуд, статуетки), бамбукові серветки, бонсай на чолі столу все це буде якомога до речі. А може, у вас є посуд із зображенням коня або навіть дитяча конячка-гойдалка? Сміливо несіть все в приміщення, де будете зустрічати Новий рік!


Символами року є підкова і бубонці, і це чудовий привід повісити підкову над дверима, адже вона вважається щасливим оберегом.

Кожна кімната вашого будинку повинна бути готова до приходу Нового року. Поставте на стіл букетик із сухоцвітів і соломи, або маленьку ялинку, яку можна сплести з бісеру та виконати в техніці орігамі.

Прикрашайте кімнати синіми і зеленими гірляндами, а портьєри і дверні прорізи штучними ліанами. На Синього Дерев’яного Коня повага до його кольорів вплине благотворно. Не забудьте про серпантин і мішуру, кімнатні рослини так само потребують новорічного вбрання.

Обов’язково прикрасьте кухню кухонні прихватки із зображенням конячки перетворять приміщення і залишаться з вами протягом усього року.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top